Göçmen Vize Çeşitleri

Vize Adı Açıklama Kendi Çalışma İzni Eş çalışma izni Ortalama Süre Dikkat Edilmesi Gereken Konular
EB1 Öncelikli Çalışanlar Evet Evet Onaylanınca direkt green card
EB2 Üstün Dereceli Profesyoneller veya İstisnai Yeteneği Olan Kişiler Evet Evet Onaylanınca direkt green card Yüksek lisans + 3 yıl tecrübe varsa başvurulabilir.
EB3 Yetenekli veya Profesyonel Çalışanlar Evet Evet Onaylanınca direkt green card Lisans + 5 yıl tecrübe varsa başvurulabilir.
EB4 Özel Göçmenler Evet Evet Onaylanınca direkt green card
EB5 Yatırımcılar Evet Evet Onaylanınca direkt green card Min $500K yatırım gerekiyor, tüm masraflar dahil $600K civarında para harcanıyor.
Advertisements