Göçmen Vize Çeşitleri

Vize Adı Açıklama Kendi Çalışma İzni Eş çalışma izni Ortalama Süre Dikkat Edilmesi Gereken Konular
EB1 Öncelikli Çalışanlar Evet Evet Onaylanınca direkt green card
EB2 Üstün Dereceli Profesyoneller veya İstisnai Yeteneği Olan Kişiler Evet Evet Onaylanınca direkt green card Yüksek lisans + 3 yıl tecrübe varsa başvurulabilir.
EB3 Yetenekli veya Profesyonel Çalışanlar Evet Evet Onaylanınca direkt green card Lisans + 5 yıl tecrübe varsa başvurulabilir.
EB4 Özel Göçmenler Evet Evet Onaylanınca direkt green card
EB5 Yatırımcılar Evet Evet Onaylanınca direkt green card Min $500K yatırım gerekiyor, tüm masraflar dahil $600K civarında para harcanıyor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s